Vellykket SPOT 2015

Vellykket SPOT 2015

InSite var for gang med på Spot Festival 2015 . Vi havde sat os for at høre 2 særlige koncerter med Folkeklubben  og The Wands.

Photographer: Jonas Bang © 2014 The Wands

 

Spot Festival 2015, d. 30. april. – 3. maj i Aarhus.

The Wands, Atlas.

Vi trådte ind i den godt fyldte sal inde på spillestedet ”Atlas”, hvor koncerten lige var startet. Tomandsbandet, som spiller psykedelisk rock, spillede sangene fra deres debutalbum ”The Dawn”. De unge københavnere startede ud med hittet ”Sound of the Machine” og her ramte den psykedeliske 70’er nostalgi virkelig én. Herefter kom ”She’s Electric”, hvor den bød på fuzzy guitarer og en rungende efterklang. Bandets udstråling kunne gennem koncerten associeres til en slags syreoplevelse med filmiske virkemidler, som en udstrålende og farverig baggrund, der virkelig afspejlede hele bandet og deres musik. The Wands’ sidste nummer var ”Hello I Know The Blow You Grow Is Magic”, der  i den grad fik gang i publikum. Den  perfekte afslutning på en fed koncert!

Folkeklubben, Musikhuset.

En fyldt sal, poetisk tekster og et glad publikum blev opskriften på en fantastisk koncert d. 2. maj. Guitaren, harmonikaen og keyboardet spillede derudaf, da tremandsbandet indtog scenen i Store Sal på Musikhuset. Bandet startede ud med sangen, som også er titlen på deres debutalbum, ”Danmarksfilm”, og et par sange senere var de nået til deres kæmpehit ”Fedterøv”. Her startede bandet sammen henne ved én mikrofon og alle i Musikhuset sang med, imens frontmanden Kjartan Arngrim spillede på guitar. Herefter stoppede de op et øjeblik og hentede Nikolaj Busk, som er bandets harmonikaspiller, og herefter gik Rasmus Dall og Rasmus Jusjong hen til deres instrumenter og spillede videre på det humoristiske nummer. Det var en yderst vellykket koncert!