Turboweekend sætter gang i Den Lille Fede

Turboweekend sætter gang i Den Lille Fede

Det danske electro og poprockinspireret band, Turboweekend, satte gang i en lille men fantastisk fest.

Foto: Rasmus Svendsen, Mikkel Lilholt

Et lille forventningsfuldt puplikum ventede onsdag ved midnat ved Stor Scene på, at der skulle sættes turbo på festivalen af Silas & co.
Bandet formåede at optrappe publikums forventning med en introvideo, som satte rammen for, hvad der skulle til at ske. Nattens mørke bød på en koncert af veludførte numre og et energisk sceneshow, som fik publikums entusiatiske skrig til at runge endnu højere i Skalskoven i Nibe.

Forsanger Silas Bjerregaard viste igen sin karismatiske stil i form af en levende og dynamisk udstråling, som var frontløber for stemningen. En energisk performance, som passede perfekt med lyd og lys, gav overordnede et fantastisk show bestående af flere velkendte numre såsom “Trouble Is”.

Bandets nærvær og kontakt til publikum var prikken over i’et, som hævede koncerten fra at være rigtig god til at være fantastisk. Man kunne på forhånd være nervøs for, at de flere års erfaring ville give en rutinepræget præstation, men dette var ikke tilfældet. Turboweekend udnyttede det tilstedeværende publikum og fik tilpasset deres show efter dette.

Koncerten blev generelt taget fantastisk imod af publikum, hvor lyden af “Turboweekend, Turboweekend” markerede dette og fik bandet til at slutte med ekstranumrene “Multiple Voices” og “Just To Get Down With You”. Første dag på Den Lille Fede blev afsluttet med en koncert i særklasse, hvilket understøttes med fem stjerner ud af fem.