Marvel stepper op med Thor

Marvel stepper op med Thor

Thor: Ragnarok er en af Marvels mere interessante film, med plads til forbedringer, mener InSites to anmeldere i denne dobbeltanmeldelse.

Thor: Ragnarok i Nordisk Film Biografer Aalborg Kennedy. Fotos: Walt Disney Entertainment

Foto: Walt Disney Entertainment

Da Thor og Loke  finder frem til Odin, får de at vide, at han er døende. Odins kræfter har holdt Hel, guden af død, fanget. Inden Odin dør fortæller han, Thor og Loke, at Hel vil tage magten i Asgård (og Hel er blevet Odins datter i filmens univers). Thor falder ud af “portalen” Bifrost og bliver kastet ud i den anden side af universet til skraldeplaneten Sakaar, hvor han uden sin hammer skal kæmpe i en arena mod sin gamle ven Hulk. Sammen med Hulk skal han tilbage til Asgård for at besejre Hel og rede Asgård.

Valdemar mener:

Thor: Ragnarok er en god film med fantastiske special effects og en god historie. Man skal dog have set de andre film for at kunne følge med. Humoren er helt i top, og det kan godt være et problem, da den ikke giver plads til følelsesladede tidspunkter. Jeg synes, at der skal skrues en smule ned for jokesene. 

Det kan virke som om, filmselskabet Disney har brugt “Thor: Ragnarok” til at afprøve en ny måde at lave Marvel-film på.

Sylvester mener:

Thor: Ragnarok er en okay, middelmådig film med fine special effects på mange tidspunkter, og historien er en smule rodet. Tænk “Suicide Squad”, bare en del bedre.

Som sidste film i Thor-trilogien er det bare nemmere at forstå, hvad der sker, hvis du har set de andre film. Humoren er god, men er dog nogle gange lidt for meget, fordi det indimellem er unødvendige. Thor er lidt useriøs og ikke en karakter, som man forbinder specielt meget med jokes, modsat fx Deadpool, der netop er kendt for sine mange jokes, der har givet ham øgenavnet “Merc with a mouth”.

Der er et meget uventet twist, som gør filmen en del bedre. Det kan være forvirrende med alle filmens sceneskift. Kampscenerne bliver meget langtrukne til sidst, fordi der er for mange. De bedste scener i filmen foregår på skraldeplaneten ved navn Sakaar. Men selve skurken på planeten spiller desværre ikke en så stor rolle, som jeg gerne vil have.