Skuffende slasher-gys

Skuffende slasher-gys

Man har set det hele før og bedre: en kniv i maven, en økse i benet, og en nål i øjet.  Gyseren “Hell Fest” er skuffende og middelmådig.

“Hell Fest” i Nordisk Film Biografer Aalborg Kennedy, 30. september 2018

Filmen følger en gruppe unge mennesker, der skal til Hell fest. Hell fest er en uhyggelig forlystelsespark, hvor mange mennesker kommer for at blive skræmt. Det, de ikke ved, er, at der er en morder, som udnytter festens uhyggelige tema til at stikke nogle mennesker ned.

Foto: Kino.dk

“Hell Fest” vil gerne give dig følelsen af en god gammel ”slasher” film fra 80’erne. Der er bare et problem. Den mangler bare alt det, som gør en gyserfilm uhyggelig. Den bruger alle de ældste ”gysertrick” i bogen, og den anonyme morder har evnen til at teleportere. Efter en blodig kamp mellem hovedpersonen Natalie(spillet af Amy Forsyth) og morderen, ender det med at hun vinder, men ligesom hun får hentet vagterne er morderen på magisk vis forsvundet –  endda selvom han har fået en kniv stukket i maven. Det holder vist ikke helt.

Filmen bruger  som før nævnt alle de klassiske gyser tricks, og levere ikke rigtigt noget nyt til genren.  Det eneste gode ved ”Hell Fest” er, at den overasker lidt, når man f.eks. tænker ”Nå, ham der dør nok som den næste.” På den måde går den alligevel en lille bue udenom de allermest kendte stereotyper. Men hvis du elsker en film, hvor en maskeret morder bare går løs på en flok teenagere, så synes jeg, at du skal tage en tur ind og se ”Hell Fest”.