Rappens Treenighed

Rappens Treenighed

Rapgruppen, som er kendt for deres kreative og opfindsomme sprog, fik tilsat karisma samt god energi og rusket op i alle fremmødte tilskuere, på Skråen d. 11 november 2016.

Salen summede, og folk var spændte. Efter en blød opvarming af Khalazer’s spøjse og legesyge hiphop, var stemningen forventningsfuld. Badet i pink neonlys, kom Malk de Kojin bragende ind på scenen, udklædte og hurtigtrappene, og rummet eksploderede i glædesråb. Folk rappede med, folk dansede, og trioen kom ud over scenen og rørte hvert eneste hjerte, der hungrede efter snorklede sætninger, beats og energi. Vi havde placeret os midt foran scenen og sugede det hele ind. Der var fest hele vejen rundt om os. Jeg kiggede rundt under koncerten, uden at se en eneste stillestående krop eller sur mine. Alle var fuldstændig fanget og fastholdt af, hvad der skete på scenen, og det var ikke så lidt.

Dansende henover scenen, performerede hvert medlem fantastisk og var helt i karakter, som henholdsvis Tue Track, Geolo Geo og Blæs Bukki. Som Treenigheden, gik showet og trioen op i en højere enhed, og da de lukkede med et remix af Den sorte skole, var det umuligt for Skråens publikum ikke at have fået stimuleret deres Malk de Koijn behov.

En utrolig vellykket og energisk koncert, hvor folk virkelig fik noget for pengene. Det var performance, med alt hvad ordet indebærer, og rap som kun Malk de Koijn kan levere det.