Outlandish får tømmermændsramte op af sengen

Outlandish får tømmermændsramte op af sengen

En gennemført koncert udført af selvsikre Outlandish fik selv de trætte til at trække mod Stor Scene i Skalskoven torsdag den 4. juli kl. 12.30.

Foto: Mikkel Lilholt

En lidt lad start på koncerten lignede en middagskoncert for kun de allerstørste fans, hvor “Guantanamo” blev udført med en lidt for fraværende attitude, som ikke fik publikum helt op at ringe. Trods den lidt stille start formåede de tre medlemmer Isam, Lenny og Waqas langsomt at få publikum med, hvilket udmundede i et brag af en koncert. Ikke mindst på grund af en fantastisk backupsanger, Jonas, som med sin mere bløde stemme, fik store bifald fra publikum.

Pladsen foran Stor Scene blev hurtigt fyldt med et stemningsfuldt publikum, som pludselig ikke var til at se, havde været oppe til den lyse morgen. Bandet fik skabt en god kontakt til de fremmødte, og den lange liste over velkendte sange fik alle til at synge med.

Scenelys blev aldrig en stor faktor i showet, da tidspunktet ikke gjorde det muligt, men bandet opvejede dette med at skabe fokus omkring attitude og tøj i form af uniformlignende jakker, hvilket i samspil fungerede optimalt.

For at skabe dynamik i koncerten gav DJ Turkman Souljah, bandets keyboard “master”, et diskoteklignende indslag ved pulten, som virkelig fik jorden under os til at ryste. Publikum fik svedt det sidste alkohol ud af kroppen og til sidst stod de fleste og hoppede med, hvilket satte en stor fed streg under, hvordan stemningen og koncerten var.

Outlandish sluttede koncerten af med “I Only Ask Of God” og “Warrior//Worrier”, hvilket også gav koncerten en vis karakter. Disse to numre, med deres mere stille sound, performet med et stærkt nærvær, efterlod publikum med følelsen af den kærlighed, bandet flere gange gav udtryk for var til stede.

En stille start vendt til en formidabel koncert og performance, hvor nærvær og talent kan siges at være nøgleord, må overordnet fortjene fire ud af fem stjerner.