Ministry battler Mika på årets Nibe Festival

Ministry battler Mika på årets Nibe Festival

Du må hellere tage og få i et par ørepropper, hvis du skal til Nibe Festival 2012. For Mininstry kommer og giver Mika “Grace Kelly” baghjul. Og så må vi jo bare håbe, at den kære Mika ikke får ondt i halsen igen.

Foto: www.ministrymusic.org

Nibe Festival 2012 vil forsøge sig med et noget bredere spektrum inden for musikgenrerne og udtaler via sin hjemmeside:

”Med Ministry på programmet understeger vi endnu engang, at vi går bredt i Nibe, og at vi gerne ser både fremad og tilbage, og agerer både traditionelt og nyskabende, når vi sætter programmet på de 5 scener i Skalskoven.”

Ministry, hvis nye kreation udkommer den 30. marts, indtager lørdag aften Blå scene. Bandet, der gik i opløsning i 2008, er atter sammen igen og pladeaktuelle med deres nye album “Relapse” .

“This record´s really good and I never say that about my own shit,” udtaler Ministry’s frontmand Al Jourgensen. Og med sådan en udtalelse i baghovedet kan det kun blive en kæmpeoplevelse, at få lov til at rocke sammen med mastodonterne af indstrial metal.

Bandet, der siden 1981 har reddet på New Wave Synthpop-bølgen og senere udviklet sig til en af de mest markante bands inden for den hårde ende af industrial scenen, falder måske lidt udenfor Nibe Festivals øvrige line-up af bands. Dog er det ikke kun Ministry, som leverer dette års rockede tema. I den lidt blødere ende af skalaen har vi D-A-D, Kaizers Orchestra og Magtens Korridorer, der også tidligere har gæstet den lille fede.

Det er skønt at se større fokus på den hårde rock, som ellers har været forbeholdt Roskilde og Wacken. Vi kan kun håbe på, at Nibe Festival forsætter de samme gode takter næste år.