Marvelous Mosell på Skråen

Marvelous Mosell på Skråen

InSite var med, da Marvelous Mosell ramte Skråen lørdag aften med en fest i bagagen. Med guldkæden og glimmerjakken på, var Mosell klar til at fylde den tætte atmosfære med sine rim og fortællinger i form af rapmusikken.

Marvelous Mosell, Skråen 24-10-2015

Der var ladet op til fede 80’er tracks og de vildeste dancemoves, som bestemt kunne leveres af Mr. Mosell ham selv og DJ Tue Track lørdag aften på Skråen.

Left Hand Right varmede op med sine beats, før showet gik i gang og afsluttede en halv time efter, Mosell skulle være gået på. Da indtog DJ Tue Track scenen alene og underholdt publikum med målet at berige publikums musikalske oplevelse i form af tracks og scratch i endnu en halv time, før Marvelous Mosell gik på.

Marvelous Mosell fyrer dancemoves af. Foto: Rebecca Krogh.

Marvelous Mosell fyrer dancemoves af.

Da Marvelous Mosell langt om længe betrådte scenen, var publikum allerede kørt op, og var dermed klar til at danse og feste – og publikummet var meget bredt. Det var stort set alle og enhver, der var mødt op for at se Marvelous Mosell live optræde på Skråen, og det var tydeligt at se, at alle havde glædet sig gevaldigt.

Festen var skudt i gang og hans dansetrin levede op til forventningerne. Han havde kontrol over sine bløde hoftebevægelser, og han dansede selvsikker på scenen med en aura, der var uopnåelig. Under koncerten leverede han blandt andet nye rim og inviterede DJ Tue Track til at rappe ved sin side.

Marvelous Mosell på Skråen

Marvelous Mosell på Skråen.

Jeg savnede dog noget under hele koncerten, fra det øjeblik han gik på scenen. For Marvelous Mosell var bestemt ikke nærværende eller tilstedeværende, og som publikum følte jeg en vis distance mellem performer og publikum. En følelse jeg bestemt ikke brød mig om, skulle være der. For Mosell havde problemer med at nå ud til publikummet, og det virkede mest af alt, som om han blot havde en fest med sig selv og ikke publikummet, der ellers mere end gerne ville ham. Der var mangel på øjenkontakt, en manglende spontanitet, og det virkede mest af alt, som om Mosell var i sin egen verden. Mellem numrene lød det som om han blot læste op af et manuskript, og igen inkluderede han ikke publikum i hans optræden. Det gjorde koncerten til dels kedsommelig, jo længere ind i den man kom. Han havde meget travlt med at komme igennem setlisten og det synes jeg, var en anelse for tydeligt at bemærke. Koncerten var derfor ikke særlig varieret

Marvelous Mosell fyrer dancemoves af. Foto: Rebecca Krogh.

Marvelous Mosell fyrer dancemoves af.
Foto: Rebecca Krogh.

Marvelous Mosell sluttede det store show af med sangen ”Den bedste danser”, hvor DJ Tue Tracks sprudlende, friske og funky scratches var underlagt Mosells rim og rytme. Der blev råbt efter ekstranummer af publikum, og det fik de. ”Jeg var syg og ku’ li’ det”, var den definitive afslutning på hele koncerten, og publikummet forlod Skråen med godt humør.