Lad det bare regne på Nibe Festival

InSite tager temperaturen på Nibe Festival 2011. 

af Ann Marlene Sprogø Bodeholt & Camilla Maria Erichsen
Den 22. September – 2011 21:36

Foto: Ann Marlene Sprogø Bodeholt

Der var en harmonisk start på årets Nibe Festival. Folk kom hurtigt på plads, og der var færre problemer end de forrige år. Festivalen lagde også ud med fantastisk vejr om onsdagen, der var solskin og dejlig varmt. Folk var i højt humør og gik allerede rundt med underlige hatte og spøjse klædningsdragter. Man kunne også fornemme, at der fra starten var lagt hårdt ud med indtagelsen af alkohol. Man havde fra festivalens side dog gjort en rimelig indsats med at hænge bannere op, der advarede imod konsekvenserne af at drikke sig fuld og ved at tage stoffer.

Natten til torsdag vendte vejret dog, og der var regnvejr hele natten og en del af næste dag. De første bands om torsdagen måtte spille i regnvejr, men heldigvis havde de fleste af festivalens gæster ikke mistet deres høje humør og fortsatte, dog bare med regnslag ud over tøjet. Der kom opklaring under Dúné.

Fredag blev vi fri for regn, men det var til gengæld koldt, og lørdag var der ekstremt mudderet, man havde fra festivalens side valgt at lægge forskellige gangbroer ud og havde smidt savsmuld ud de værst ramte steder.

Der har kun været 4 ambulancekald i år, hvilket er rigtig godt i forhold de 65, der var sidste år. Der havde generelt været en bedre opførsel blandt gæsterne.Der var omkring 1000 henvendelser til samaritten, det var dog mest vabler og hovedpine.

Så alt i alt var årets Nibe Festival 2011 meget vellykket. På trods af regnvejret og kulden, så nød vi musikken og gik trætte derfra lørdag aften.

Ann Marlene Sprogø Bodeholt & Camilla Maria Erichsen