Keisha gæster Nibe

Keisha gæster Nibe

En lidt for scenevant Kesha fik det yngre publikum råbt hæse med velkendte sange og et vildt sceneshow.

Foto: Anders Filtenborg Spliid

Lørdag aften stod den amerikanske popprinsesse, Kesha, på Stor Scene i Skalskoven, hvor bandets punket look dannede rammen om det vilde sceneshow, som tydeligt var opstillet og fuldt til punkt og prikke.

Sceneshowet var i stor grad præget af alt lige fra lyseffekter til røgkanoner og oppustelige dyr samt utallige tøjskift, hvilket mest af alt hører til et stort show til en enkelt koncert og ikke en festival. Dansere, der med flere forskellige ydmygende kostumer og et mærkværdigt stillads, med en halvsyngende Kesha i top, var kendetegnet for koncerten. Playback var Keshas bedste ven denne aften, hvor flere af numrene bar præg af denne smarte teknik. Det blev tydeligt, at Kesha bare var på endnu et job, hvortil megen improvisering ikke var til at spore.

Dog må det siges, at koncerten også var præget af mange velkendte sange, som skabte en rigtig god stemning blandt den yngste del af publikum, der kunne nærmest samtlige af hendes numre. Dette, i sammenspil med hendes gode introduktioner til numrene, fungerede rigtig godt og blev taget fint i mod af publikum. Hendes vilde attitude og koreografien fik tilmed de fleste oppe foran til at danse og hoppe med. En ekstra overraskelse, som fungerede godt, var hendes mor, som pludselig hoppede ind på scenen i et peniskostume.

Kesha inddrog en enkelt meget ukendt sang, som kun kan høres i hendes TV-serie, da denne ikke måtte komme med på hendes album. “Machine Gun Love” gav noget ekstra til de dedikerede publikummer.

Koncerten blev afsluttet med, hvad der mest af alt lignede en fjollet indspilning af en musikvideo, hvor utallige rekvisitter blev taget i brug. “Your Love Is My Drug” og “Tik Tok” blev en stor kaotisk fest på scenen og blandt publikum.

Den vilde koncert gav de fleste lyst til at høre mere, og derfor blev ekstranummeret “Die Young” afslutningen på Keshas opstillede fest.

En sikker og scenevant Kesha, som fik især den yngre del af publikum med, gav altså en god koncert, dog med større mangler og fejl. Den får derfor tre ud af fem InSites.