Kedelige Cee Lo Green på Nibe Festival

Kedelige Cee Lo Green på Nibe Festival

Festivalens hovednavn, Cee Lo Green, optrådte fredag på Stor Scene med en ligegyldig performance, som mest af alt var præget af ukendte numre og en skuffelse både blandt publikum og artist.

Foto: Søren Damholdt

Nibe Festival har onsdag og torsdag, med mange gode koncerter, varmet op til festivalens store hovednavn Cee Lo Green, og man kunne mærke spændingen i Skalskoven.

Cee Lo Green, tidligere i duoen Gnarles Barkley, er inspireret af forskellige genre såsom jazz, R’n’B og soul. Koncerten blev startet med en introvideo, og blev afsluttet med hans entré på scenen i form af nummeret “Bright lights, Bigger City” forsøgt fuldendt med en flok letpåklædte dansere. Nummeret blev mødt med en positiv stemning og klapsalver, men denne gode stemning blev hurtigt udskiftet med en helt anden attitude.

Først og fremmest var koncerten præget af mange lydproblemer, hvortil publikum knap nok kunne høre Cee Lo Green synge, hvilket resulterede i en noget misfornøjet Cee Lo. Dernæst blev stemningen overtaget af en sur og udskældende tone, da en publikummer kom med en negativ kommentar. Han formåede flere gange dermed at tale grimt til både lydmænd og publikum.

Koncerten var til dels også præget af en kedelig performance, hvor en sort trøje, glimmerlæderbukser og klipklapper samt et hav af ukendte numre ikke tog publikum med storm.
Under de få velkendte sange var der dog en lille snert af en entusiasme blandt publikum at spore, som til tider faktisk gav en god stemning.
Hans vedvarende negative attitude blev til sidst svær at regne ud, om denne var en del af showet, eller fordi han bare var skuffet.

Publikum blev trods alt stående i en forventning om, at der ville komme en forløsning på den ellers skuffende performance. Men denne formåede han aldrig af indfri, hvilket resulterede i en jævn kedelig koncert med en lidt vag afslutning.
Intet ekstranummer og en Cee Lo Green der hurtigt forsvandt ind i sin bil.

Et skuffende show som aldrig fangede publikum, hvor et forsøg på dette heller ikke var at spore, kan der derfor ikke give mere end en ud fem stjerner.