Et insane eventyr!

Et insane eventyr!

Efter en pause på 4 år har UBISOFT endelig kommet med deres sequel på “Far Cry 2”, og ventetiden har klart været det hver. Grafikken er helt fantastisk, lige fra de eksotiske landskaber til de farverige hovedpesoner i spillet. Noget der gør spillet værd at få fat i, bare af den grund.

I spillet er du den atletiske Jason Brody, som med sine 2 brødre, 3 venner og sin kæreste, rejser til den paradiske ø, Rock Island, for at feste og nyde livet. Øen byder på ekstrem sport, men under et faldskærmudspring vender det søde liv til det modsatte i form af en piratfangetagelse, og du får nu at se, hvad øen i virkeligheden tilbyder.

Far Cry 3 - Ubisoft

Far Cry 3 – Ubisoft

Øjne der ser

Spillet ser du ud fra Jasons synsvinkel hele, hvilket gør det en del mere realistisk, når du render rundt på øen eller klare forskelige opgaver. Spillerens kamera er det samme, som når man ser fra øjnene, hvilket er meget rart, når det meste går ud på at skyde folk. Om man vælger den listige og lydløse måde, eller om man vælger at køre den Rambo hele vejen, virker udsynet yderst godt under alle omgivelser, hvilket i den grad får en til at sidde i timevis barefor at overtage baser rundt på øen.

Far Cry 3 - Ubisoft

Far Cry 3 – Ubisoft

Noget andet i spillet, der gør det til en oplevelse, er de dyr, figurer og planter, der er blevet sat i spillet. For det første er de forskellige figurer, der er blevet sat i spillet, uden nogen større opgave om at gøre det realistisk, utrolig gode. Men dyrene er simpelthen helt fantastiske. Det samme er urterne og blomsterne. Det er nemlig den anden ting i spillet, der klart skal fremhæves.

Crafting
Ordet er CRAFTING . Det er det, der gør det vigtigt, når man indsamler planter og dyreskind-og kød i spillet. Crafting giver nemlig en mulighed for at lave kanyler til forbedrede evner og større amunitionebælter, tasker o.s.v. ved hjælp af de skind og planter, du har.

Den spirituelle undertone i historien griber en med det samme og klare til stor overraskelse at holde dig fanget uden, at man føler det tåbeligt og kliche anlagt. Så hvis du er til spil med mulighed for udforskning og ren action, skal du klart ud at anskaffe dig “Far Cry 3”.

Anmelder: Sofie Frank Plath

“Far Cry 3”, PS3-version, UBISOFT 2012
Foto: UBISOFT