En Turboweekend fyldt med kærlighed

Det atypiske 3-mandsband, Turboweekend spillede en festlig koncert fyldt med kærlighed på Studenterhuset i Aalborg. Og så endda en aflyst koncert… 

Turboweekend, Studenterhuset, Aalborg 01-04-2011

Foto: Belina Nørnberg
Aprilsnar
“Kære Aalborg, vi er meget meget kede af desværre at måtte aflyse koncerten i aften på Studenterhuset. Det gik lidt vildt for sig i Esbjerg i går, og i kampens hede kom vores lysmand Kenn og Morten til at slå knoerne sammen så hårdt at Morten’s hånd er forstuvet :(”

Det var den meddelelse, vi fik fredag eftermiddag på Facebook. Vi blev bange, sveden trillede ned ad vore pander, og vores hænder knyttede sig. Vi var triste. I det øjeblik gik det op for os, at det var 1. april. Haha Turboweekend meget sjovt. Heldigvis gik de til bekendelse.

“Ja, ja ok! Så spiller vi taget af studenterhuset i aften alligevel. Silas tager bassen og Morten spiller på triangel. Martin og Anders sørger for at det hele ikke eksploderer – Vi ses ;)”

Koncert fyldt med kærlighed
Koncerten begyndte med opvarmningsbandet, Kill Screen Music, som leverede nogle fede rocknumre, både nogle stille og nogle med lidt mere gang i.

Efter opvarmningsbandet ventede vi spændt på, at de 3 hovedpesoner ville dukke op på scenen. Da de endelig kom frem fra deres skjul, var der med det samme gang i festen. Lysshowet var suverænt og Silas, forsangeren med den fede rytme, holdte konstant gang i publikum, som han også udfordrede til at hoppe i takt, og ja vi gjorde det. Der var en god blanding af gamle og nye numre, hvor publikum til tider gik amok til de velkendte toner, og så var der de stille numre, hvor man kunne få lov til at trække vejret efter alt hopperiet. Pludselig træder Silas ud og kaster sig ud over publikum, som fører ham rundt i et perfekt stage dive.

Alle er med
Det er en speciel oplevelse at være til koncert med Turboweekend, da det er et band, hvor alle er med. Bassisten Morten og trommeslageren Martin spiller med en utrolig indlevelse, som gør hele oplevelsen endnu federe. Silas giver alt gennem sin stemme og fyrer den af med tamburin og koklokke.

Da der på et tidspunkt bliver uro blandt publikum, minder de os fra scenen om, at det er en koncert med kærlighed, og alle bliver rolige igen og føler musikken.

Dedikeret til deres fans
Koncerten var en fest, og vi blev da også præsenteret for en ny sang. Turboweekend giver utroligt meget af sig selv, og publikum tager med glæde imod alt det, de giver. Man havde mulighed for bagefter at tage en snak med bandet og få en autograf og et billede. Det viser, hvor dedikerede de er til deres fans. Det er et band, som ved, at det er fansene, som de lever af.

Ann Marlene Sprogø Bodeholt & Camilla Maria Erichsen