En fraværende Alina Devecerski besøgte Nibe

En fraværende Alina Devecerski besøgte Nibe

En halvhjertet Alina Devecerski kom aldrig ud over scenekanten i sin meget mørke og electropoppet performance.

 

Foto: Anders Filtenborg Spliid

Den 30-årige svenske sangerinde gav torsdag på Den Lille Fede sit bud på svensk electropop. “Flytta på dej”-stjernen trykkede den af med masser af headbanging foran et lille fremmødt publikum.

Sceneshowet var domineret af mørke, hvor bandets resterende medlemmer var placeret i bure, hvilket gav et lidt dystert udtryk. Dette stemte dog godt overens med den noget støjende musik, som synes at hente sin inspiration fra punkrockgenren.

Med sin vilde og energiske performance fik Alina Devecerski aktiveret den yngste del af publikum, som hoppede og headbangede med på numrene. Dog nåede hun aldrig helt ud til resten af det fremmødte publikum, hvor det svenske sprog blev en barriere for at forstå hendes mange kommentarer til netop publikum. Først efter mange forgæves forsøg, slog Alina over i engelsk, hvilket var for sent.
Ikke kun sproget kom i vejen for kontakten til publikum, men den ellers meget vilde sangerinde, stod ofte som tilbagetrukket på scenen med ryggen til publikum, hvilket gav en vis distancering.

Sangvalget bestod af støjende numre med kun to rockballader, hvilket efterlader én med følelsen af at have været tilskuer til en omgang svensk larm. Hendes store hitsingle “Flytta på dej” lå placeret midtvejs i koncerten, hvilket ikke formåede at optrappe koncerten mod et brag af en afslutning. Derfor kom kvaliteten af koncerten aldrig helt i top, hvilket ikke giver topkarakterer. Dog trækker hendes talent og store potentiale, samt forsøget på at skabe en vild stemning, koncerten op på 2 ud af fem stjerner.

Vi glæder os til at følge Alina Devecerski i fremtiden, hvor hendes talent forhåbentligt kan få lov til at blomstre.