De spirende talenters aften

De spirende talenters aften

InSite var med i Koncertsalen i København, da der for 3. år i træk var P6 Beat rocker Koncerthuset. Det var en decemberaften aften fyldt med talrige, spirende talenter – kendt fra P6 Beats sendeflade. InSite satte fokus på de 3 bands –  The Minds of 99, Vinnie Who og Blaue Blume.

P6 Beat rocker Koncerthuset, lørdag 20. december 2014

The Minds of 99 startede lørdagens fest i studie 1, med et brag af psykedeliske toner og vild energi på scenen. Publikum var med fra start, og man kunne sagtens se, hvor populære seksmandsbandet, som spillede for 2. år i træk, er.

Niels Brandt, forsanger i The Minds of 99. Foto: Emily Tootle, InSite.dk

Niels Brandt, forsanger i The Minds of 99. Foto: Emily Tootle, InSite.dk

Bandet startede ud med nummeret “Et Barn af min Tid”, som for afgjort fik publikum med. Forsangeren Niels Brandts vokal var stærk fra start, og gennem alle sangene. Numrene “Hurtige Hænder”, “Et Barn af min Tid” og “Det er Knud som er Død” var helt sikkert publikums favoritter. En af mine yndlingsnumre “Rav” blev også performet helt i topklasse. Til slut spillede bandet nummeret “Fuglebur”, hvor Lars H.U.G og band kom med på scenen og spillede med. Det fik publikum helt op at køre og var absolut prikken over i’et. Alt i alt en fantastisk optræden fra The Minds of 99.

Next up var Vinnie Who i Koncertsalen, bedre kendt som diskokongen, som åbnede op med sangen “39”. Normal vis er jeg ikke så meget til vocoders i vokaler, men i det her tilfælde fungerede det vældig godt. På scenen udviste Vinnie Who’s band stor energi, og forsangeren Niels Bagge fortryllede publikum med sin helt specielle stemme.

Efter første nummer spillede bandet et medley og herefter nummeret “Seven”, der med sin lidt 70’er sound, absolut er en af mine yndlingsnumre fra Vinnie Who! Jeg synes dog, at bandets set blev en smule ensformigt, men på trods af det, var det en smuk performance fra Vinnie Who. Bandets forskellige udtryk gav dem en interessant opstilling på scenen.

Winnie Who på scenen til P6 Beat rocker Koncerthuset 2014. Foto: Emily Tootle, InSite.dk

Winnie Who på scenen til P6 Beat rocker Koncerthuset 2014. Foto: Emily Tootle, InSite.dk

Til sidst var det lidt 80’er-agtige dramapop band Blaue Blume på scenen i studie 1. Bandet indledte med nummeret “Birthday”, hvis lyde fyldte rummet ud til alle hjørner. Forsangeren Jonas Smith formåede at fortrylle publikum med sin helt specielle stemme, der har en hvis dybde. Det var dog ikke en hemmelighed, at hittet “In Disco Lights” var publikums favorit, og der blev hoppet og sunget godt og grundigt med på det nummer.

For mig var bandet helt sikkert aftenens højdepunkt. Aldrig har jeg set så meget energi og mystik på en scene, som jeg har med Blaue Blume. Der er bestemt en lys fremtid forude for de talentfulde koldingensere!