Cirkus på en ny måde

Cirkus på en ny måde

De dygtige folk fra tyske ‘Wintergarten’ tog publikum med på en fascinerende rejse ind i akrobatikkens og musikkens verden i showet “All Night Long”.

Sangerne og konferencierne guidede os elegant igennem en forrygende aften med en bred vifte af musik fra de seneste 3 årtier. Hele showet var en vekslen mellem nogle fantastiske akrobatik numre og live musik fra bandet og de 2 forsangere, Colin Rich og Nina Hill. Akrobat-holdet har kunstnere fra både Tyskland, Frankrig, Etiopien og USA, som er med til at gøre showet helt specielt og enestående.

Arrangementet blev skudt i gang af en sang fra bandet, og det første nummer var fra Françoise Rochais, som jonglerede med alverdens forskellige ting; lige fra paraplyer til brændende fakler. Herefter fulgte flere af de dygtige artister.

Flere gange under showet fik artisterne publikum med. F.eks. skulle publikummet tælle, hvor mange saltomortaler en dreng fra “AAC” kunne lave ovenpå den anden drengs fødder. De stoppede dog (heldigvis) efter 30 stks.

Der var også hele tiden spørgsmål som: “Hvordan gjorde hun det?” og “Hvordan kan det lade sig gøre?”, og især da Denis Venediktov & Emily Kinch gik på.

Mellem hvert akrobatik-nummer var der en sang. Det kunne godt blive lidt for meget i længden, men det fik samtidig kædet det hele sammen. En stor del af sangene var ikke lige det, jeg normalt hører, men især da Bob McFerrins “Don’t Worry, Be Happy,” og Adele’s “Set Fire to the Rain,” kom, blev jeg da lidt ekstra glad.