Blændende Queen-film

Blændende Queen-film

InSites anmelder er vild med “Bohemian Rhapsody”, den nye film om Queen og den karismatiske sanger, Freddie Mercury.

“Bohemian Rhapsody” i Nordisk Film Biografer Aalborg Kennedy, november 2018

“Bohemian Rhapsody” følger livet hos den dumdristige Freddie Mercury (spillet af Rami Malek) og bandet Queen. Selvom filmen godt nok hedder “Bohemian Rhapsody”, er den nok mere en fiktiv dokumentar om Freddies liv end bandet Queen. Personligt har jeg ikke noget mod det, fordi jeg så filmen for at finde mere ud af, hvad der skete i Freddies liv, men også for musikken. Jeg elsker Queens musik overalt på jorden, også selvom jeg er født i 00’erne. Så selvfølgelig skulle jeg ind og se en film om Queen, og hvordan bandet blev til.

Still fra “Bohemian Rhapsody” hentet fra Kino.dk

Filmen er i min personlige top 10 og vil helt klart anbefale, at du tager ind og ser den, selvom du ikke rigtig kender til bandet.  Filmen fanger Freddie Mercurys stemme perfekt, og man har det næsten som om, at man faktisk er til koncerten, selvom jeg ikke var født på det tidspunkt. Hvis jeg skulle give den en score fra et til ti, vil den helt klart få ti. Jeg elsker alt ved den og havde næsten lyst til at købe en billet mere og se den igen.